Cibuľové krekry s makom

Maškrtenie pre vás, originálne pohostenie pre návštevu. Presne to sľubujú tieto cibuľové krekry s makom. Krásne chrumkajú a majú príjemnú chuť. Obsiahnutý mak je zdrojom proteínu, omega-3 a omega-6 kyselín.
  2 + 10 hod
  60°, 45°C
 
Ingrediencie:
  • 3 hrnčeky nakrájané červené cibule
  • 1/2 hrnčeka mletých chia semienok
  • 1 hrnček mandľovej múky
  • 1/2 hrnčeka maku
  • 1/2 lyžičky soli
Postup:
1
Všetky ingrediencie mixujte pokiaľ nebude zmes najemno rozsekaná, nesmie však byť úplne hladká.
2
Na fóliovú misku sušičky Ezidri naneste zmes.
3
Sušte 2 až 3 hodiny na 60°C, potom teplotu znížte na 45°C a pokračujte v sušení ešte 10 hodín, kým nebudú krekry suché a chrumkavé.
4
Uchovávajte ich v dobre uzavretej nádobe pri izbovej teplote.
 
 
Zaobstarajte si sušičku potravín EZIDRI FD500 Digital, ktorú používajú i profesionálni kuchári. Pýši sa rovnomernou cirkuláciou teplého vzduchu medzi jednotlivými sitami, čím rýchlo a efektívne suší vložené suroviny. Navyše možno jej kapacitu jednoducho rozšíriť až na 15 sít. Recept na vynikajúce kokosové guľky s brusnicami, sušené na sušičke EZIDRI Digital v hobby magazínu ČT Polopate, môžete pozrieť TU.

S fóliovými miskami môžete na sušičkách EZIDRI FD500 Snackmaker a Classic sušiť i pastovité náplne a ozvláštniť nimi každú slávnostnú tabuľu.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie