2 kávovary Breville, ktoré by stopercentne nemali uniknúť vašej pozornosti

Kávovary značky Breville vynikajú elegantným dizajnom a sú nabité užitočnými funkciami, ktoré oceníte pri príprave Vášho obľúbeného espressa aj delikátneho cappuccina.

Breville Barista Max Espresso VCF126X

Kávovar Breville Barista Max Espresso VCF126X je ideálny aj pre tých najnáročnejších užívateľov. O lahodnú a aromatickú kávu sa stará kvalitné talianské čerpadlo, ktoré dosahuje maximálneho tlaku až 15 barov. Veľkou prednosťou tohto kávovaru je integrovaný mlynček Tap & GO, ktorý naraz pomelie až 250 gramov kávových zŕn. Vy sami si pri príprave každej šálky môžete vybrať zo 30 rôznych nastavení mletia a doladiť tak svoj ranný rituál k úplnej dokonalosti.             

Ak uprednostňujete kávu s lahodne našľahaným mliekom, rozhodne v prípade tohto spotrebiča zbystrite. Kávovar totiž disponuje tryskou poskytujúce suchú paru, ktorá spoľahlivo našľahá mlieko a poskytne tak skvelý základ pre následnú prípravu vášho latte či cappuccina.

Nedáte dopostuti na klasické cappuccino? S týmto kávovarom si ho pripravíte jedna dve. Naviac sa môžete pustiť aj do učenia latte art, čo je vlastne tvorba obrázkov na hladine kávy použitím mliečnej peny. Vďaka tryske so suchou parou sa mlieko krásne našľahá presne tak, ako to má byť a svoju návštevu môžete skvele pohostiť.
  

Breville Barista Espresso VCF125X

Druhým zaujímavým kávovarom je Breville Barista Espresso VCF125X. Rovnako ako predchádzajúci model, aj tento je vybavený kvalitným talianskym čerpadlom, ktoré dosahuje maximálneho tlaku až 15 barov. Zároveň disponuje kompaktnými rozmermi a skvele sa preto hodí do kuchýň, kde nie je miesta nazvyš. Kávovar dosahuje perfektné extrakcie kávy a výsledkom sú lahodné nápoje, ktoré vám spríjemnia každý deň.

Výrobca Breville u svojich kávovarov pracuje s technológiou Temp IQ Shot control, ktorá používa trojcestný okruh na reguláciu a stabilizáciu prietoku a teploty vody. O rýchle nahriatie sa potom stará technológia Thermoblock.

Ako chutí káva z oboch kávovarov? 

Káva pripravená z oboch kávovarov chutí z oboch naozaj výborne a ak stavíte na kvalitné kávové zrná, získate šálka skoro ako z nejakej známej kaviarne. Káva z kávovaru Breville Barista Max Espresso VCF126X sa môže javiť chuťovo výraznejšie, čo je dané predovšetkým mlynčekom, ktorý je v tomto kávovare integrovaný vo vnútri a je naozaj veľmi kvalitný.

Kávovar Barista VCF125X sa pýši prestížnym ocenením

Magazín Real Homes každoročne usporadúva súťaž Real Homes Awards, prostredníctvom, ktorej sa snaží nájsť tie nejinšpiratívnejšie nápady z oblasti vybavenia domácnosti.

Breville Barista Real Holmes

V tomto roku sa pritom v kategórii najlepších kávovarov umiestnil práve model Breville Barista Espresso VCF125X. Ako samotní hodnotitelia uvádzajú, v priebehu testovania pracovali s veľkým množstvom kávovarov a pri tejto príležitosti vypili aj veľké množstvo kávy.

Barista VCF125X si najlepšie hodnotenie zaslúžil vzhľadom k jednoduchému použitiu k príprave naozaj chutnej kávy a priaznivej cene.

Ako vidíte, tento kávovar je skutočnou špičkou na trhu, ktorú si do svojej domácnosti môžete zaobstarať. Urobte si radosť, alebo ho darujte svojim najbližším. Uvidíte, že všetci kávomilci určite budú nadšení.