Vianoce so sortimentom

Už nás máte doma? Náš sortiment ponúka širokú škálu domácich spotrebičov do domácnosti, ktoré vám uľahčia život. Zakladáme si na kvalite našich produktov, ktorými vybavujeme vašu kuchyňu. Snažíme sa slovenskom trhu ukázať, že varenie môže byť jednoduché, zdravé a napriek tomu i rýchle. To čo jeme, a ako si jedlo uvaríme, nie je jediným smer, vďaka ktorému sú naši zákazníci spokojní. Našim cieľom je dať vám možnosť, vychutnať si jedlo s rodinou, či priateľmi v príjemnom a čistom prostredí.

Vianoce začínajú

Čo všetko si pokojné prežitie sviatkov žiada? Určite sa všetci zhodneme na tom, že je to dobré jedlo, pitie ako víno alebo kávu , ale i príjemné prostredie. V našom e-shopu nájdete všetko čo by sa vám mohlo hodiť na prípravu malého občerstvenia formou sendvičov, mís plných zeleniny a ovocia, sushi alebo napríklad celého večerného menu.

                        

Pred Vianocami  je určite nutné upratať. Aj s tým vám môžeme pomôcť. Ako sme už spomínali, zakladáme si na kvalite nie na kvantite, a preto nám na trhu nemohli uniknúť vysávače Dyson. Jedná sa o tyčové vysávače, ktoré sú ľahké, bezdrôtové, disponujú veľkou nádobou na odpad, vysokými otáčkami a silným savým výkonom. Viac o tomto krásavci sa dočítate v našom článku, ktorý sme venovali všetkým upratovacím nadšencom. V ňom sme zhrnuli všetky informácie o vysávači Dyson.

Už sme upratali a čo ďalej?

Zrýchlená doba si žiada pomalý hrniec

Nalejme si čistého vína. Ale vážne, nalejte si pohárik vína a ďalšie prilejte do pomalého hrnca k hovädziemu mäsu, pridajte koreňovú zeleninu, trochu korenia a samo-varenie môže začať. Nastavte ľubovoľný program. O zbytok sa postará hrniec a vy  tak môžete servírovať pokrm ako Masterchef. Možno sa pýtate, prečo pomalý hrniec v tejto zrýchlenej dobe? Jeho hlavnou výhodou je čas, ktorý ušetríte miesto dlhého státia pri peci. Môžete v ňom variť aj piecť mäso alebo zeleninu. Jedlo si zachová výživové hodnoty pokrmov, ktoré vaše telo potrebuje. Zároveň je tiež vhodný pre ľudí, ktorí riešia redukciu váhy, pretože vďaka pomalému hrncu je možné pri varení vynechať tuk ako olej, maslo, masť, ktoré do pokrmov bežne pridávame, niekedy až v neprimeranom množstve. Pokrmy sa pri príprave nepripália ani nevysušia vďaka rovnomernému vareniu. Tiež vám ale ušetria náklady za energie, vrátane tej vašej. Pozvite svojich priateľov na výbornú sviečkovú, hovädzie líčka, bravčové koleno alebo na lahodný zeleninový vývar nielen pre vegetariánov.

Tipy od nás pre vás

Tipov, ako si v kuchyni uľahčiť život máme veľa. Vďaka nášmu dlhoročnému pôsobeniu na trhu s domácimi spotrebičmi, u nás nájdete kvalitný sortiment. Chcete ďalší tip? Poďme na to.

Úplne nový sortiment

Každý z nás má v kuchyni nejakého svojho obľúbenca, že? Tým obľúbencom máme na mysli nôž, po ktorom pravidelne siahneme pri každom varení. Starajte sa o tohto  pomocníka rovnako ako šéfkuchári a doprajte mu poriadne nabrúsenie, nech vám robí radosť ešte dlhé roky. Náš sortiment sme rozšírili o brúsne kamene, ktoré sa v kuchyni nikdy nestratia.

O trend varenia metódou sous-vide sa postará Sous Vide Cirkulátor. Potraviny sa pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpeli s kontrolovanou teplotou. Na vákuovanie potravín odporúčame použiť vákuovacie zváračky FoodSaver.

 

Ide to aj bez sĺz

Cibuľa, zemiaky, mrkva, uhorky a ďalšiu zeleninu alebo aj ovocie nakrájané behom pár sekúnd. Pokiaľ doma ešte nič podobné nemáte, možno vás prekvapí ako takého pomocníka, ako je krájač ovocia a zeleniny, denne, vo vašej kuchyni využijete. Ak ste milovník šalátov, zeleniny a ovocia, ušetrí vám čas s neustálou prípravou a krájaním. Ak ste odporca šalátov a zeleniny, možno to pre vás bude motivátor a pomocník, vďaka ktorému sa z vás milovník zeleniny ešte len stane. Verte nám, že za toto vám vaše telo raz skutočne poďakuje. Zdravie, hravosti a jednoduchosti zdar.

Vzduch je čistý, prosím vstúpte.

Zápach nielen z varenia, ale aj z domácich miláčikov a vo vzduchu putujúce pele, vírusy a bacily? U vás doma to ale tak byť nemusí. Stále viac populárne čističky vzduchu nesmú chýbať ani na našom e-shope. Prečo sme sa rozhodli zaradiť čističky vzduchu medzi náš sortiment? To vám priblíži náš blogový článok. Ako sme už naznačili, je to výborný pomocník v boji so zápachom, vírusmi alebo peľmi. Privítajte svojich priateľov u seba doma a dajte im možnosť slobodne sa nadýchnuť v bezpečnom a príjemnom prostredí.

Čo sa zvyškami jedla?

Určite vám po Vianociach zostalo veľa jedla, ktoré nestíhate ihneď zjesť? Nastal čas vákuovania. Ovocie, zelenina, syry, hotové pokrmy ale i polievky. Toto všetko je potrebné uchovať tak, aby ich čerstvosť zostala čo najdlhšie. Neskôr z nich môžete pripraviť desiaty pre deti i na niekoľko dní dopredu. Vaše pred-pripravené obedy v krabičkách vám tak vydržia v chladničke dlhšie čerstvé.  Potom už len stačí vybrať krabičku s jedlom z chladničky, než odídete do práce. Navyše tým zabránite prebytočnému plytvaniu a životné prostredie vám tak poďakuje. Všetko potrebné k vakuovaniu nájdete na našom e-shope.

Radi vás privítame i na niektorej z našich pobočiek v Liberci a Prahe, kde sa na nás môžete obrátiť s vašimi otázkami.