S Novis je jednoducho pohoda!

Hľadáte rovnako ako my tie správne života budiče na zimu? V tom prípade ste na správnom mieste. Toto obdobie je pre náš imunitný systém veľmi náročné. Preto je dôležité dodať telu tie správne vitamíny a podporiť jeho funkciu. Ale ako zaistiť potrebnú energiu na cesty? Jednoducho! Dodajte telu potrebné vitamíny v ich prirodzenej forme.

Čistá vitamínová bomba

Kokteil  zo stopercentne prirodzených vitamínov, vlákniny a živín získate najjednoducho z čisto bio prírodných surovín. Ovocie a zelenina, ktorú rozmixujete do lahodných smoothie a freshov sa stanú vitamínovou bombou, ktorá okamžite dodá vášmu telu tak potrebnú energiu. Zasýti a zároveň oživí vaše telo i myseľ. Ak radi striedate smoothie a freshe, možno radi ušetríte peňaženku, čas aj priestor, a kúpite si jeden spotrebič, ktorý brilantne zvládne všetko. Pomocník VitaJuicer S1 značky Novis totiž dokáže servírovať oboje. Vďaka nemu dostanete z ovocia a zeleniny i poslednú kvapku šťavy. Tento kuchynský superhrdina z nerezovej ocele, a premyslenými funkciami je moderným spotrebičom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Zachová pritom až o 56% viac vitamínov a vyprodukuje o 12% viac šťavy, než jeho konkurencia. Možno máte svoje obľúbené kombinácie, čo ale skúsiť niečo nové? Poznáte smoothie alebo polievku z červenej repy?

Tip na lahodné smoothie

 

1 malá červená repa

1/2 banánu

Kúsok zázvoru

100ml vody

 

A prečo sme vybrali recept na smoothie z červenej repy? Červená repa má blahodarné účinky na náš organizmus. Obsahuje totiž množstvo vitamínov a minerálov, ktoré sú prospešné pre naše telo. Znižuje krvný tlak, posilňuje imunitu, má protizápalové a antioxidačné účinky, bojuje proti zápalu, pomáha ku správnemu tráveniu a je aj prevenciou proti anémii.

Degustačná polievka z červenej repy

4 červené repy

2 lyžičky olivového oleja

1 cibuľa

2 mrkvy

3 stonky stopkového zeleru

500gr zemiakov

1l kuracieho vývaru

Rozmarín

Tymian

Soľ

Korenie

Kyslá smotana

 

Červenú repu olúpajte a nakrájajte na stredne veľké kúsky. Na oleji opečte cibuľu, mrkvu a zeler. Potom pridajte červenú repu, zemiaky a bylinky. Zalejte vývarom a pridajte 250 ml studenej vody. Hodinu varte na miernou plameni. Keď repa zmäkne, nechajte ju trochu vychladnúť a prelejte do mixéra Novis ProBlender. Rozmixujte dohladka. Osoľte a okoreňte. Servírovať je možné s kyslou smotanou.

Inovatívna funkcia priamo určená na prípravu polievky vám ušetrí veľa času. Vďaka tomuto programu môžete totiž použiť ingrediencia studenej alebo priamo z chladničky a funkcia rozmixuje, ale tiež ohreje polievku na požadovanú teplotu.

Novis ProBlender je multifunkčný pomocník do vašej domácnosti. Maximálny výkon, špičkový dizajn, a to všetko zabalené v malom kuchynskom spotrebiči, ktorý dokáže pripraviť krémové polievky, lahodné omáčky, svieže smoothie aj originálne nátierky. So šiestimi úrovňami rýchlosti dokáže dosiahnuť až 30 tisíc otáčok za minútu. Menšie (0,6l) aj väčšie (1,9l) nádobky, veľkosť môžete voliť podľa toho, koľko porcií plánujete.

Viac o značke Novis a o dômyselných funkciách týchto spotrebičoch sa dočítate na portáli iDNES.cz