Ostré zuby Alligatora, antikorové novinky na trhu

Alligator v akcii

Nie náhodou zvolila rodinná firma Alligator práve tento názov pre svoju firmu. Tretia najväčšia krajina Európy, severská krajina Švédsko teraz prichádza s ďalším funkčným kúskom do našej kuchyne. Rovnako ako ostré zuby aligátora, rozreže antikorová novinka na trhu každú surovinu a sľubuje, že tak raz a navždy uľahčí prípravu našich pokrmov. S týmto produktom by sme tak mohli ušetriť čas a opäť nájsť lásku k vareniu.

Urýchlite prípravu svojho degustačného menu

Antikorový mini krájač je praktickým doplnkom každej kuchyne. Práve použitím Alligatora jediným pohybom dokážeme nakrájať to, čo predtým trvalo aj niekoľko minút. Určite si všetci pamätáme tie veľké krájače, ktoré zaberali polovicu kuchyne. Navyše ich rozloženie a umytie trvalo pekelne dlho. Podobným nepraktickým výrobkom je však koniec. Na trh sa totiž dostáva novinka, ktorá pre vaše kulinárske zážitky dokáže vyladiť tie najlepšie podmienky. Vďaka rýchlemu krájaniu, nestihnete ani začať slziť. Za pomoci mini krájača si ani nevšimnete, že už máte hotovo. Ovocie či zeleninu, cibuľu, cesnak, zázvor, čili papričky alebo napr. orechy dokáže počas niekoľkých sekúnd pripraviť na ďalšie použitie. Jeden kúsok ako druhý vytvorený v rovnakej sekunde.

Máte vždy na výber

Krájač Stainless Steel Alligator predstavuje tri veľkosti krájačov 3v1. To je veľmi praktické a funkčné, je totiž len na vás, ako nadrobno potrebujete danú surovinu nakrájať a podľa toho zvoliť danú veľkosť. Pre nakrájanie čili papričiek, orechov, zázvoru alebo trebárs cesnaku asi zvolíte najdrobnejší krájač. Po prvé, nakrája danú surovinu skutočne najemno, a navyše je predpoklad, že nebude danej veci potrebné toľko, takže sa vám ľahko vojde na krájač. Pre nakrájanie cibule alebo trebárs mrkvy a petržlenu do polievky môžete zvoliť strednú veľkosť. Na krájanie zemiakov alebo ďalšej zeleniny, kde nepotrebujete drobné kúsky, potom plne postačí krájač s väčším rozpätím mriežky, takže sa vám vojde celý kus zeleniny naraz a nemusíte sa zdržovať s jej prekrajovaním. 

Súprava krájačov 2v1 (3008) získate základňu krájača ak tomu dve vymeniteľné rezacie mriežky s viacerými nožmi (sekáčik a štiepkovač). Súčasťou je aj praktický zásobník na zber nakrájaných potravín. Ideálne na krájanie cibule, cesnaku, ovocia a zeleniny. Ľahké čistenie vďaka rýchlo vybratým vložkám čistiacej mriežky, ktoré odstráni všetky zvyšky.

Mini krájač Alligator Stainless Steel (1092) je model z antikorovej ocele s odnímateľným rámom čepele, ktorý krája tyčinky a kocky merajúce 3 x 3 mm. Krájač je ideálny na krájanie drobnej zeleniny, ako napríklad cesnakureďkvičiek, čili papričiek apod. Rovnaké rozmery nakrájajú aj krájač Alligator Mini (3080)dodávaný tiež so zásobníkom, ktorý šikovne zbiera to, čo ste nakrájali. Mini krájače sú dostupné v atraktívnej bielo-zelenej, čiernej či nerezovej variante.

Varte ako šéfkuchári

O tom, že je potreba v kuchyni používať len tie najlepšie pomocníci, nie je potrebné viesť dlhé dialógy. Každá gazdiná rada prijme pomoc, v podobe mini krájača, ktorý urýchli, a hlavne uľahčí prípravu pokrmov. Podobné krájače navyše ochránia naše prsty a otvoria dvere k poznaniu vlastnej kreativity.

Pomôže, ale neprekáža

Nože v krájači sa nedotýkajú dna krájacej mriežky, vďaka čomu sa nestupia. Vy si tak za pomoci šiestich častí v pohodlí domova poskladáte prístroj, ktorý zmení dynamiku vášho varenia. Navyše sa vďaka tomu, že sa skladá len zo šiestich častí, ktoré možno jednoducho vybrať, veľmi ľahko umýva a tým aj udržuje. Vďaka jeho rozmerom tak nadmieru pomôže, ale nikde neprekáža.

Rýchla akcia aj údržba

Pred použitím je potrebné skontrolovať, či všetky časti sú správne poskladané. Potom už len stačí položiť surovinu na mriežku a rýchlym pohybom spacifikovať. V miske potom nájdete výsledný produkt pripravený na ďalšie použitie. Tak neváhajte a nechajte antikorové zuby Alligatora sa poriadne zahryznúť! 

Pokiaľ chcete svoju kuchyňu obohatiť o ďalšie možné doplnky, ktoré pre vás spoločnosť Alligator vyvinula, môžete vyskúšať aj lúpač ovocia a zeleniny alebo strúhadlo Julienne. Tieto produkty predstavujú tie najkvalitnejšie kúsky z nerezovej ocele, ktorá zaručuje maximálnu trvanlivosť a vysokú ostrosť. Zvláštnou výhodou týchto pomocníkov je ich kvalita. Pritom nezaberajú veľa miesta. Pomocou nich suroviny rýchlo nastrúhate. Strúhadlo vďaka svojmu dizajnu a veľkosti ľahko umyjete. Lúpač je naozaj veľmi ostrý. Dokáže odkrojiť tvrdú zemiakovú šupku i jemnú šupku z kivi alebo paradajok.

Ak chcete byť kreatívni a vytvoriť vlastné vegetariánske rezance či ozdobu v tvare špirály, pre túto prácu je stvorený práve viacúčelový pomocník. Špirálový krájač 3v1 (8801) umožní krájať špirálové prúžky Julienne zo zeleniny. Vytvára dokonalé zákruty, špirálky, pramene a rezy pomocou spiralizéra v štýle strúhadla. Skvelý pomocník pre zeleninové špagety/fettuccini a ďalšie.

Tak neváhajte. Doprajte všetkým nerezovým zubom Alligatora poriadne sa zahryznúť!