Vybavte sa na grilovaciu sezónu

Grilovacia sezóna je v plnom prúde, napriek tomu máme ešte jej veľkú časť pred sebou. Steaky, klobásky, hermelíny či zelenina pozvoľna sa opekajúce nad rozpálenými uhlíkmi - spustia chute nejednému milovníkovi letných grilovačiek. Veď dlhé letné večery priamo nabádajú k tráveniu voľného času na čerstvom vzduchu v spoločnosti dobrých priateľov. A čo dokáže spojiť viac, než nezameniteľná vôňa dobrého jedla a kvalitného pitia.

Hľadajte inovatívne riešenie

Grilovačky sú neoddeliteľnou súčasťou našich životov, pretože vedia potešiť telo i ducha. Sú práve tou sociálnou aktivitou, ktorá zbližuje rodinu, susedov aj priateľov. Na to, aby ste si mohli užiť túto aktivitu naplno, je potrebné mať kvalitné nástroje, ktoré vám pomôžu pripravovať jedlo efektívnejšie, rýchlejšie a hlavne bez nadbytočného riadu. Pretože čo si budeme rozprávať, práve vidina hromady špinavého riadu, je pre každú gazdinku jediná chyba na kráse tejto zábavy.

6v1 alebo 7v1

Chytrá kuchyňa si žiada multifunkčné nástroje, ktoré majú širokú škálu funkcií. Mať niekoľko druhov kuchynského náčinia v jednom je predsa veľká časová aj energická úspora. Pamätáte ešte na tú radosť, keď ste prvýkrát zistili, že si môžete zaobstarať vreckový skladací nôž so zabudovanou vidličkou aj otváračom? Tak presne takú radosť zažijete teraz znova. Kliešte, vidlička, špachtľa, obracačka, to sú presne tie nástroje, ktoré na letnú grilovačku musíte mať. Pokiaľ ich nájdete v jednom náčiní už sa nebudete musieť na trikrát vracať späť do kuchyne, pretože ste ešte na nejaký z nástrojov zabudli.

Multifunkčné obracačky TNK z nerezovej ocele sú nadčasovým pomocníkom, ktorý má pripravený 6 alebo 7 funkcií naraz. Je to nástroj do jednej ruky, pritom bez zbytočného hľadania a prehadzovania ďalších potrebných nástrojov. Naberanie hamburgerov, pretáčanie zeleniny kliešťami, klobások ozubenými kliešťami, napichovanie steakov, to všetko jednou rukou. Aby druhá držala tanier, na ktorý jedlo ľahko naservírujete. Uchopí, obráti, pretočí a nabodne bez zbytočného chaosu. A pre pivára navyše aj so zabudovaným otváračom! Všetky tieto funkcie spĺňa multifunkčná obracačka Stingray BBQ TNK. Pre bežné varenie v kuchyni vám iste poslúži obracačka Barracuda TNK, ktorá v sebe spája šikovné kliešte, obracačku, naberačku či cedník zároveň. A to všetko v okamihu jedného pohybu.

Skvelým pomocníkom sa stáva aj multifunkčná krájacia doštička Pelican TNK, na ktorej hravo nakrájate potrebné. A že toho je veľa pri takom grilovaní. Navyše šikovne dokáže umyť suroviny bez toho, aby ste ich museli odovzdávať extra do ďalšej nádoby. Doštička totiž kombinuje nástavce, ktoré zbierajú už nakrájané potraviny a zároveň nahrádzajú sitko. Doštička má protišmykové nožičky, ktoré zaručia extra pohodlné použitie a stabilitu. Vytvára tak dômyselného parťáka na vonkajšie grilovanie, kde nechcete mať zbytočný riad navyše.

Vďaka multifunkčným obracačkám TNK pri grilovaní skrátka zažiarite. Uľahčite si celý proces grilovania s TNK pomocníkmi a užite si zábavu v spoločnosti dobrého jedla a priateľov.