Dovolenka na štyroch, Crockpot hrniec uvarí za vás

Tiež ste podľahli cestovaniu s pojazdným domčekom? Neriešiť letenky, ubytovanie, program letnej dovolenky, ale rozmyslieť sa zo dňa na deň a vyraziť? Nič nespojí rodinu tak, ako dovolenka na malom priestore, napriek tomu s ohromnými možnosťami. Obytné vozidlá, prívesy či karavany zmenili doterajší spôsob cestovania. Vďaka nim sa cítime byť voľní, môžeme si zastaviť, kde sa nám to páči a program upravovať za pochodu, napriek tomu vo veľkom štýle. Navyše aj tu si možno uvariť rýchlo, chutne a lacno, len potrebné vedieť ako na to. Každý deň by totiž malo byť aspoň jedno hlavné jedlo, ktoré vám dodá dostatok živín a energie na cesty.

 

Kto je pripravený, nie je prekvapený

Jednou z možností varenia v týchto podmienkach, je samozrejme nakúpiť polotovary a niekoľko dní prežívať práve na nich. Pokiaľ však nemáte tento štýl stravovania radi a ani na dovolenke sa nechcete pripraviť o obľúbené jedlá, nie je nič jednoduchšie, než si nakúpiť čerstvé potraviny a uvariť chutné a kvalitné pokrmy.

 

Pomalé hrnce naštartujú vašu rodinnú dovolenku

Pomalé hrnce Crockpot, ktoré s obľubou používate doma budú mať cenu zlata. Vďaka ich nízkej spotrebe bude ľahké ich napájať a zároveň nechať moderné technológie variť za vás, zatiaľ čo vy si budete užívať tie pravé letné aktivity. Pritom pripravia tesne pod bodom varu so zachovaním dôležitých vitamínov a minerálov dokonalé pokrmy ako z pohodlia domova. Ako výhradný dovozca značky Crockpot predstavujeme rôzne objemy hrncov od najmenších 2,4l vhodné pre páry, cez 5,6l ideálne pre štvorčlennú rodinu až po 7,5l hrnca. Na trhu sú aj rôzne varianty hrncov - čierny okrúhly, červený s manuálnym ovládaním, krémový s digitálnym ovládaním alebo nerezový s odloženým štartom. A ďalšie varianty podľa vašich potrieb. Jeden pomocníček, vykúzli desiatky zdravých a kvalitných pokrmov v podobe mäsa, polievok či dezertov bez toho, aby potreboval váš dozor. Suroviny môžete dopredu naskladať do hrnca a začiatok varenia odložiť tak, aby sa hrniec sám spustil, počas vášho výstupu za prírodnými krásami. Pritom jedlo bude pripravené akurát na váš návrat. Dusiť, variť, opekať, či restovať dokážu multifunkčné hrnce nič nie je vďaka prednastaveným programom problém. Navyše vďaka jeho veľkému objemu, môžete rovno navariť aj na ďalší deň.

 

Nezabudnite ho doma

Možno vás prekvapí, aké ľahké môže byť vyvárať v karavane. Väčšinou v ňom nechýba chladnička, sporák a drez, vďaka ktorým nepocítite žiadne obmedzenia. Napriek tomu veríme, že aj vy si zaslúžite užiť si dovolenku naplno, a to rozhodne nepredstavuje hodiny varenia a obstarávania celej rodiny. Preto odporúčame jednu zásadnú vychytávku! Nezabudnite doma svojho najobľúbenejšieho pomocníka - pomalý či multifunkčný hrniec Crockpot a uľahčite si život na kolesách.