Péče o domácnost a velký úklid před Vánocemi

Rolničky, rolničky, kto vám dal hlas… Vianoce sa pomaly, ale iste blížia. Prezrádza to nielen kalendár, ale aj ďalšia zapálená sviečka na adventnom venci. Vianočné koledy znejú v obchodných domoch aj v autorádiách cestou do práce. Vy pomaly, ale iste, začínate piecť vianočné koláčiky, hľadať ten najkrajší vianočný stromček a nakupovať darčeky. Predtým, ale než  začnete s výzdobou u vás doma, asi vás neminie poriadne vianočné upratovanie. Možno to tohto roku  pôjde oveľa ľahšie než minulé roky a možno si v tom nájdete i trochu tej pohody. Uvidíte, že vďaka kvalitným spotrebičom pôjde všetko ako po masle.

Od podlahy po strop

Pri upratovaní podlahy je ideálne zvoliť veľký motor v malom tele. Aby sa ľahko ovládal, napriek tomu dokázal prekonať akýkoľvek povrch. Vysávač, ktorý bude vždy pripravený vyraziť do akcie. Možno ho poznáte už videí na YouTube, akumulátorový vysávač Dyson totiž mení doterajšie upratovanie všetkých povrchov. Ľahký a výkonný, všestranný vysávač nájde aj tie najmenšie mikroskopické prachové častice a okamžite vás ich zbaví. Vysávače Dyson disponujú bohatým príslušenstvom pre každý záhyb vašej domácnosti. Navyše je dodávaný s úchytom na stenu a tak ho máte ľahko na dosah. Na jedno nabitie pritom dokážete upratať celý dom aj niekoľkokrát za sebou, a to od podlahy až po strop. Pozor – musíte dbať len na to, aby sa Ježiško nešmykol.

Zaujal vás svojou jedinečnou technológiou? Zistite aj vy aký je vhodný pre vašu domácnosť. Porovnanie všetkých modelov vysávačov DYSON aj s dodávaným príslušenstvom:

Narovnajte všetky povrchy

Žehlička sa pre vás stane jedným z najdôležitejších vianočných spotrebičov. Dokonalo vyžehlené obrusy pri štedrovečernej večeri, ku ktorej budete zasadať v dokonale vyžehlenom dress code. A využijete ju aj na novo vyprané obliečky a závesy. To sú totiž tkaniny, na ktorých nesmie zostať ani jeden záhyb navyše. Či už ste žehliaci začiatočník alebo žehliaca maniačka, potrebujete kvalitný spotrebič, ktorý zvládne porovnať každú prekážku. Žehličky Breville s keramickou žehliacou plochou sú moderné kúsky, neuveriteľne výkonné a úplne spoľahlivé. Navyše disponujú inteligentnými funkciami, ktoré určite pri častom žehlení oceníte. Vďaka funkcii naparovania si poradia s každou nerovnosťou a s funkciou vertikálneho žehlenia nemusíte jednotlivé kúsky ani dávať dole z ramienka či garniže. Pokiaľ  váhate ktorú si vybrať, uľahčite si rozhodovanie naším testovacím článkom žehličiek Breville.

Zhlboka sa nadýchnite

Na Vianoce sa zíde celá rodina. Poznáte to, veľké množstvo ľudí na jednom mieste. To dokáže poriadne zahustiť vzduch v miestnosti. Aby ste si zaistili čistý vzduch, môžete sa pozrieť po kvalitné čističke vzduchu. Výkonná čistička vzduchu Dyson je nesporne jedinečná svojim dizajnom, deteguje a zachytáva znečisťujúce látky a následne distribuuje vyčistený vzduch. Vďaka teplovzdušnému ventilátoru navyše udržuje stálu teplotu v miestnosti. Tým dokáže nahradiť viac iných spotrebičov, a vy si tak uľahčíte výber a vo výsledku aj priestor. Zaistí nielen osvieženie v lete, ale aj udržanie príjemnej teploty práve v zime.