Fit s Novis. Arašidové domáce maslo, výdatné polievky alebo lahodné smoothie pomocou šikovných technológií

Každý, kto kladie zvláštny dôraz na svoju kondíciu a vzhľad vie, že to nemožno dosiahnuť bez tvrdého tréningu, disciplíny a zdravej stravy. Novis ProBlender nemôže robiť nič s tréningom a disciplínou. Môže ale pomôcť v oblasti zdravej výživy. S rýchlosťou až 120 000 rezov za minútu dokáže spracovať aj tie najtvrdšie ingrediencie na jemné zmesi, vďaka čomu si počas tréningu vychutnáte naozaj lákavé koktaily. Vďaka extrémne praktickej nádobe On-The-Go si môžete zobrať svoj obľúbený power drink so sebou, kamkoľvek, kde budete chcieť trénovať. S vyživujúcou dávkou po ruke, sa budete cítiť ešte viac motivovaní - vždy zo seba vydať to najlepšie.         

                                     

Navyše jesenné obdobie je pre náš imunitný systém veľmi náročné, a tak je potrebné dodať mu správne vitamíny a podporiť jeho funkciu. Nielen pre vyváženú stravu pri športe, ale aj pre každodenné zdravé stravovanie môžu zjednodušiť prípravu a udržať nás fit po celý deň. A to jednoducho! Dodajte telu tak potrebné vitamíny v ich prirodzenej forme za pomoci prémiových švajčiarskych spotrebičov Novis. Inšpirujte sa pestrými receptami pre každý deň v aplikácii šité na mieru. 


                                                             

NOVÁ GENERÁCIA ODŠŤAVŇOVAČOV

VitaJuicer Novis extrahuje viac šťavy, produkuje menej odpadu a extrahuje podstatne viac vitamínov! Nezávislé testy vykonané v poprednom svetovom švajčiarskom inštitúte vitamínov preukázali, že VitaJuicer extrahuje o 56 % viac vitamínov a o 12 % viac šťavy. Novis VitaJuicer je jediným odšťavovačom so štyrmi funkciami odšťavovania priekopníckej technológie Novis VitaTec. To znamená, že môžete odšťavovať akýkoľvek druh ovocia alebo zeleniny.

                                   

Kokteil stopercentne prirodzených vitamínov, vlákniny a živín získate najjednoduchšie z čisto bio prírodných surovín. Ovocie a zelenina, ktorú rozmixujete do lahodných smoothie a freshov sa stanú vitamínovou bombou, ktorá okamžite dodá vášmu telu tak potrebnú energiu. Zasýti a zároveň oživí vaše telo i myseľ. Ak radi striedate smoothie a freshe, možno radi ušetríte peňaženku, čas aj priestor, a kúpite si jeden spotrebič, ktorý brilantne zvládne všetko. Pomocník VitaJuicer S1 značky Novis totiž dokáže servírovať oboje. Vytlačte pomocou neho ovocie a zeleninu do poslednej kvapky. Tento kuchynský superhrdina z nerezovej ocele s premyslenými funkciami, je moderným spotrebičom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Zachová pritom až o 56% viac vitamínov a vyprodukuje o 12% viac šťavy, než jeho konkurencia.

VIAC AKO MIXÉR

Novis ProBlender vám pomôže zostať fit počas športu, doma aj na cestách. Vďaka systému Novis SmartAdapt s niekoľkými nádobami sa ProBlender vyrovná vašim potrebám – bez ohľadu na recept. Od hustej a výdatnej polievky cez chladivý, osviežujúci sorbet, energeticky povzbudzujúce smoothie až po výživné arašidové maslo. Novis ProBlender je bezpečný, múdry a ľahko ovládateľný. S technológiou NutriMax a jej rýchlosťou až 120 000 rezov za minútu spracuje v okamihu všetky ingrediencie bez toho, aby došlo k strate chuti či výživovej zložky.

                                                                 

                                                                 

Tip: Lahodné zelené smoothie

30 gramov špenátových listov

40 gramov zeleru

1 ks grapefruitu

1 lyžica citrónovej šťavy

100 ml vody

Vložte všetky ingrediencie do Problenderu a spustite funkciu smoothie (rýchlostné nastavenie 2 na desať sekúnd a potom nastavenie 5 na 20 sekúnd). Lahodné smoothie bohaté na minerálne živiny vďaka špenátu dodáva telu veľké množstvo železa a horčíka a tým podporuje rozvoj svalov. Stopkatý zeler bohatý na vitamín E, bojuje proti voľným radikálom ako voľný antioxidant. Grapefruit a citrón dodávajú vitamín C a minerálne živiny, ako je draslík, vápnik, železo a horčík. Veľa inšpiratívnych receptov pre vašu fitness figúru nájdete priamo v aplikácii Novis app.

         

 

Novis ProBlender je multifunkčný pomocník do vašej domácnosti. Maximálny výkon, špičkový dizajn, a to všetko zabalené v malom kuchynskom spotrebiči, ktorý dokáže pripraviť krémové polievky, lahodné omáčky, svieže smoothie aj originálne orieškové maslá alebo pestá. Zvoľte zo šiestich úrovní rýchlosti a menšiu (0,6l) či väčšiu (1,9l) nádobku, presne podľa toho, koľko porcií plánujete. Doplnkové výmenné mixovacie nádoby On-the-go vám umožnia vziať si svoj obľúbený recept so sebou napríklad na váš pravidelný tréning do posilňovne. Inovatívne funkcie priamo určené na prípravu polievky vám ušetria veľa času. Problender si poradí so studenými ingredienciami priamo z chladničky. Vďaka inteligentnej funkcii všetko rozmixuje, ale aj ohreje polievku na požadovanú teplotu.

 

                                                             

                                                               

Švajčiarska spoločnosť si zakladá na udržateľnosti, bezpečnosti a funkčnosti. Novis sa zaväzuje vytvárať najkvalitnejšie a najodolnejšie kuchynské vybavenie pre prirodzený a zdravý životný štýl. Na produktoch, ktoré boli vytvorené pomocou najnovších technológií, pracovali najlepší švajčiarski inžinieri a dizajnéri. Nie je preto divu, že mnoho produktov získalo ocenenie v oblasti designu. Viac o značke Novis a o inovatívnych funkciách týchto spotrebičov sa tiež dočítate na portáli iDNES.cz

Zdieľajte článok s priateľmi: