Udržateľné produkty s remeselnou históriou zo Švédska

Chcete si tiež trochu „vylepšiť“ kuchyňu, nájsť bezpečnejší kúsok pre vaše deti alebo len štýlovo obdarovať vášho brata, priateľa či starých rodičov? Luskáčik nevyžaduje veľa úsilia a svojím prevedením jednoznačne očarí!  Naozaj nadčasové a funkčné vlastnosti predstavujú produkty švédskej značky Drosselmeyer.

Možno ste tiež už uvažovali nad tým, kam vaši známi chodia na tie úžasné vychytávky, ktoré sú praktické, navyše však designovo veľmi príťažlivé. Ich inteligentná kuchyňa vďaka tomu pôsobí nadčasovo. Dizajnové kúsky Drosselmeyer kombinujú totiž silu švédskeho remesla a prevratnú funkčnosť, nenahraditeľnú v každej kuchyni. Neuveriteľne uľahčí prácu, napriek tomu pôsobí veľmi originálne. Kolekcia kuchynského náčinia je zameraná na dlhovekosť bez zbytočného plytvania. Poslaním švédskej značky je vytvárať produkty, ktoré vydržia navždy.

                  

Rozlúsknite problém

Veľmi praktická a zároveň bezpečná dizajnovka na poli spracovávania orechov je luskáčik orechov Drosselmeyer, navrhnutý vo Švédsku a 3 roky po sebe ocenený v Smartson best-in-test.  Dizajn luskáčika má hneď niekoľko atraktívnych prevedení - čierna, červená alebo zinková so zlatou, a vy si tak môžete zvoliť presne ten, ktorý sa bude do vašej kuchyne hodiť najviac.  Práca s ním je vďaka dvojitému pákovému systému jednoduchá, takže ju zvládnu aj malé deti a rovno zbiera škrupiny, vďaka čomu sa nemusíte báť neporiadku. Lúskanie vlašských či lieskových orechov pre vás bude teraz mimoriadne jednoduché, rýchle a dokonca zábava.  

                                         

„Hight level“ design

Luxusný dizajn a ušľachtilé materiály v sebe snúbia čajový infuzér.  Že nie je nič zaujímavé na príprave čaju? Omyl! Pokiaľ si ho pripravíte vo vysoko elegantnom infuzéri Drosselmeyer, nemôže to byť nuda!  Stačí ho naplniť vašou obľúbenou čajovou zmesou a ponoriť do teplej vody.  Potom už len necháte rozohrať hru vôňou a chuťou.  Čajový infuzér sa ľahko plní a čaj sa vďaka mikroperforovanému veku rovnomerne lúhuje.  Skvele funguje s tými najkvalitnejšími čajovými lístkami. Navyše po použití môžete infuzér jednoducho položiť na stôl bez toho, aby ste si museli robiť starosti s jeho prípadným odkvapkávaním. Opäť máte na výber hneď z niekoľkých elegantných prevedení - zlaté, strieborné alebo čierne?

Obdobie lúskania orechov a popíjanie čajov, ktoré k jeseni rozhodne patria, si teraz môžete spríjemniť plne funkčnými a dizajnovými pomocníkmi Drosselmeyer.

Zdieľajte článok s priateľmi: