Spracujte svoju úrodu ľahko a rýchlo

V čase, keď ešte nebolo bežné si v zime nakúpiť ovocie či zeleninu, začala tradícia našich predkov v zaváraní.  A aj keď dnes nie je problém v ktorúkoľvek dobu získať akúkoľvek surovinu, rozhodli sme si tradíciu nakladania a zavárania pohárov plných hojnosti ponechať.

Buďte v strehu

Dôležité je nenechať si újsť vlak s úrodou.  Teraz pozbieráme sladké ovocie, ako sú broskyne, slivky, hrušky či jablká.  Spracovať môžete aj zeleninu.  Repa, petržlen, tekvica, zeler, uhorky, mrkva, cibuľa či cukety, už na vás určite čakajú.  Pokiaľ nechcete ovocie či zeleninu zamraziť na neskôr, môžete ich skúsiť zavariť.  Alebo urobiť výdatné polievky, čerstvé šaláty, babičkine marmelády, kompóty, šťavy či obľúbené sirupy.  A výborné budú aj sušené chipsy.

Zmeňte dynamiku svojho varenia

Nech už naložíte s vašou úrodou akokoľvek, je potrebná tá najdôležitejšia vec, a síce jej rýchle a jednoduché spracovanie. K tomu dopomôže ten najostrejší pomocníček v domácnosti, Alligator. Jeho nerezové zuby jediným pohybom nakrájajú vybranú surovinu. Robustná konštrukcia z neho robí výkonného pomocníka v mnohých kuchyniach.  Set krájačov Alligator 3v1 ponúka presne tie požadované veľkosti, ktoré budete potrebovať.  Od najmenšieho krájača na cesnak alebo na chilli papričky, stredného na cibuľu, až po veľký krájač napríklad na obľúbené zemiakové hranolky.  Je teda predurčený na krájanie surovín vo väčšom množstve, napríklad práve pri nakladaní zberu vo veľkom.

Nenechajte sa zmiasť, mini krájač Alligator zaberá síce minimum miesta, ale na rovnaké plátky nakrája v rovnakom čase maximum surovín.  Navyše vďaka svojmu prevedeniu bezpečne a bez nehôd.  Koniec je tak neforemným setom, ktoré potrebovali viac údržby, než koľko vykonali práce. Alligator vykoná rýchlo požadovanú akciu a ešte rýchlejšie ho umývačka pripraví na ďalšie použitie.

Viacúčelový pomocník do každej chytrej domácnosti

Nakrájať špirálové prúžky zeleniny môže byť presne tou pomyselnou bodkou na záver, ktorá dodá vášmu kuchynskému umeniu ten správny smer.  Pokiaľ sa rozhodnete pripraviť šaláty, cuketové rezance alebo napríklad zeleninové cestoviny, vždy predvedie vďaka svojim ostrým čepeliam dokonalý výsledok.  Špirálový krájač 3v1 sľubuje pravidelné vlnky, dokonalé pramene a presné rezy, stačí len zvoliť zodpovedajúce krájanie.