Panini s pečeným kuraťom a petržlenovým pestom

Vlašské orechy a petržlenové pesto sú základom pre toto vynikajúce panini s pečeným kuraťom, ktoré je skutočnou lahôdkou.
  10 + 10 min
  4 porcie
 
Ingrediencie:
Petržlenové pesto
  • 2 hrnčeky petržlenových listov
  • 1/2 hrnčeka vlašských orechov
  • 1/2 hrnčeka syra Gran Moravia
  • 100 g olivového oleja
  • 3 strúčiky  cesnaku
Na panini
  • 2 francúzske bagety
  • 4 - 6 vrchovatých lyžic petržlenového pesta
  • 2 paradajky
  • mäso z pečeného kurčaťa
Postup:
1
Všetky suroviny na petržlenové pesto, okrem oleja, dajte do mixéra a rozmixujte dohladka.
2
Nakoniec lyžičkou vmiešajte olej.
3
Miešajte tak dlho, kým sa zmes nespojí. Uchovávajte v chladničke v pohári s víkom.
4
Bagety rozkrojte napoly a ešte pozdĺžne prekrojte. Namažte petržlenovým pestom.
5
Na spodnú polovicu naskladajte pečené kuracie mäso a plátky paradajok. Priklopte hornou polovicou.
6
Dajte zapiecť do sendvičovača na panini Breville.
7
Tip: Ak máte v chladničke klasické pesto z bazalky a píniových orieškov, pokojne ho použite.
   
Vďaka sendvičovaču Breville DuraCeramic môžete v priebehu niekoľkých okamžikov pripraviť chutné sendviče, panini, zapečené bagely, ale i zdravý variant obyčajných hrianok. Prístroj disponuje variabilným nastavením nastavenia teploty a tiež viacúrovňovým závesom veka sendvičovača, ktorým môžete upraviť polohu horného výhrevného panelu.
So sendvičovačom Breville Ultimate si môžete pochutnať na najchutnejších sladkých i slaných desiatach! Uzatvárací systém a nový dizajn s hlbšími nepriľnavými doskami vám umožní pripraviť všetky druhy sendvičov s rôznymi náplňami bez toho, aby vám obsah pretiekol. Dosky sú navyše vybavené nepriľnavým povrchom a možno ich veľmi ľahko oddeliť a vyčistiť.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie