Pripravte jednoduchú a dokonale osviežujúcu desiatu na horúce letné dni. Čerstvé suroviny sú počas leta príjemne aromatické a plné živín a vitamínov. Vložte tieto čerstvé ingrediencie do chleba a nechajte zapiecť. Budete očarení dokonale lahodnou chuťou.
10 + 10 min
4 - 8 porcií
Ingrediencie:
- 8 plátkov toastového chleba
- 4 lyžice bazalkového pesta
- 2 veľké paradajky alebo 16 cherry paradajok
- 200 g mozzarelly
- olivový olej
Postup:
1
Všetky plátky toastového chleba namažte bazalkovým pestom.2
Naň dajte paradajky nakrájané na plátky.3
Nie je potrebné ich soliť, slané je bazalkové pesto.4
Na paradajky natrhajte mozzarellu a tú ľahko pokvapkajte olivovým olejom.5
Priklopte druhým plátkom toastového chleba, natretou stranou dovnútra.6
Zapečte v sendvičovači Breville.7
Tip: Namiesto bazalkového pesta môžete použiť pesto z medvedieho cesnaku.Vďaka sendvičovaču Breville DuraCeramic môžete v priebehu niekoľkých okamžikov pripraviť chutné sendviče, panini, zapečené bagely, ale i zdravý variant obyčajných hrianok. Prístroj disponuje variabilným nastavením nastavenia teploty a tiež viacúrovňovým závesom veka sendvičovača, ktorým môžete upraviť polohu horného výhrevného panelu.
So sendvičovačom Breville Ultimate si môžete pochutnať na najchutnejších sladkých i slaných desiatach! Uzatvárací systém a nový dizajn s hlbšími nepriľnavými doskami vám umožní pripraviť všetky druhy sendvičov s rôznymi náplňami bez toho, aby vám obsah pretiekol. Dosky sú navyše vybavené nepriľnavým povrchom a možno ich veľmi ľahko oddeliť a vyčistiť.