Sendvič Caprese - bazalkové pesto, paradajky a mozzarella

Pripravte jednoduchú a dokonale osviežujúcu desiatu na horúce letné dni. Čerstvé suroviny sú počas leta príjemne aromatické a plné živín a vitamínov. Vložte tieto čerstvé ingrediencie do chleba a nechajte zapiecť. Budete očarení dokonale lahodnou chuťou.
  10 + 10 min
  4 - 8 porcií
 
Ingrediencie:
  • 8 plátkov toastového chleba
  • 4 lyžice bazalkového pesta
  • 2  veľké paradajky alebo 16 cherry paradajok
  • 200 g mozzarelly
  • olivový olej
Postup:
1
Všetky plátky toastového chleba namažte bazalkovým pestom.
2
Naň dajte paradajky nakrájané na plátky.
3
Nie je potrebné ich soliť, slané je bazalkové pesto.
4
Na paradajky natrhajte mozzarellu a tú ľahko pokvapkajte olivovým olejom.
5
Priklopte druhým plátkom toastového chleba, natretou stranou dovnútra.
6
Zapečte v sendvičovači Breville.
7
Tip: Namiesto bazalkového pesta môžete použiť pesto z medvedieho cesnaku.
  
Vďaka sendvičovaču Breville DuraCeramic môžete v priebehu niekoľkých okamžikov pripraviť chutné sendviče, panini, zapečené bagely, ale i zdravý variant obyčajných hrianok. Prístroj disponuje variabilným nastavením nastavenia teploty a tiež viacúrovňovým závesom veka sendvičovača, ktorým môžete upraviť polohu horného výhrevného panelu.
So sendvičovačom Breville Ultimate si môžete pochutnať na najchutnejších sladkých i slaných desiatach! Uzatvárací systém a nový dizajn s hlbšími nepriľnavými doskami vám umožní pripraviť všetky druhy sendvičov s rôznymi náplňami bez toho, aby vám obsah pretiekol. Dosky sú navyše vybavené nepriľnavým povrchom a možno ich veľmi ľahko oddeliť a vyčistiť.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie