Sušené hovädzie mäso s balzamikom

Sušené mäso je skvelou voľbou v prípade rýchlej desiaty doma, v práci alebo na cestách.
  7 hod
  
  65°C
 
Ingrediencie:
  • 1 kg hovädzie zadné
  • 5 lyžic sójovej omáčky
  • 3 lyžice balzamikového octu
  • tabasco (alebo chilli vločky)
  • morská soľ
Postup:
1
Mäso očistíme, umyjeme a necháme zhruba 1 hodinu v mrazničke odležať (bude sa lepšie krájať).
2
Potom mäso nakrájame na plátky s hrúbkou pol centimetra a necháme marinovať v zmesi,
3
Podľa chuti pridajte lyžičku chilli vločky.
4
 Jednotlivé kúsky mäsa pokladáme na poschodia sušičky Ezidri, odporúčame dať na najspodnejšie sito fóliovú misku, zabráni tak zaneseniu motora tekutinou.
5
Sušíme pri 65 ° C zhruba 7 hodín.
Pružná sieťka určená pre modely EZIDRI FD1000 ULTRA a ULTRA Digital vám umožní sušiť i bylinky, čaj či ďalšie drobné a jemné produkty.
 
Vylepšená verzia obľúbeného modelu Ultra FD1000 s digitálnym nastavením teploty a časovačom. Táto sušička potravín splní i Vaše najnáročnejšie predstavy o dokonalom spotrebiči. Má perfektný výkon a jej kapacitu možno rozšíriť až na 30 sít. Recept na vynikajúce kokosové guľky s brusnicami, sušené na sušičke EZIDRI Digital v hobby magazínu ČT Polopate, môžete pozrieť TU. Recept na sušené mäso JERKY môžete pozrieť TU.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie