Strukoviny a zelenina

Zapečená ryža s baklažánom, šafránom a mozzarellou

Léto je v plnom prúde a naše chuťové poháriky sú pripravené prejsť od hutných zimných jedál k pokrmom ľahším a voňajúcim po dovolenke pri mori.  Pochutnajte si na tomto skvelom bezmäsom recepte, ktorý nie je v ničom pozadu za stredomorskou kuchyňou.   2,5 hodiny   4 porc...

Údená Quinoa a čierna fazuľa s čili

S týmto jednoduchým pokrmom rozhodne nešliapnete vedľa. Quinoa ako superpotravina je významným zdrojom železa, vápnika, horčíka a ďalších prospešných látok. Čierne fazule potom pomáhajú podporovať zdravie srdca a pevnosť našich kostí.   3,5 + 5 hodin   4 - 6 porcií  &nb...

Dhal z maslovej tekvice

Jesenný dhal z maslovej tekvice je populárnym pokrmom, ktorý je ideálny na obed aj na večeru. Vďaka obsahu červenej šošovky je toto jedlo bohaté na vlákninu. Typické korenie sa potom zaslúži o lahodnú indickú vôňu a chuť. Navyše sa jedná o ideálny pokrm aj pre tých, ktorí príliš neholdujú mäsitým je...