Mäso

Kuracie prsia s batátovo tekvicovým pyré

Kuracie mäso pripravované šetrnou metódou sous vide, si zachová šťavnatosť, minerály a vďaka bylinkám získa lahodnú plnú chuť.   60 min   4 porcie   60°C   Ingrediencie: Kuracie prsa 3 - 4 kuracie prsia 1 - 2 lyžičky soli korenie so sušenými pa...

Tuniak a karfiolové pyré

Šetrná metóda očarí vaše chuťové bunky. Varenie metódou sous-vide za konštantnej teploty v tuniakovi zachová minerály a potrebné živiny. Lahodné mäso tuniaka tak nestratí na svojej znamenitej chuti.   43 - 52°C   4 porcie   45 min   Ingrediencie: Tu...

Trhané bravčové koleno

Trhané bravčové koleno pripravované šetrnou metódou sous vide, zachová šťavnatosť a plnú chuť vďaka marináde, v ktorej sa mäso varí za konštantnej teploty   15 - 16 hod   4 - 6 porcií   75°C - 85°C   Ingrediencie: 5 strúčikov cesnaku 2 lyžice trs...

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie