Kuracie mäso pripravované šetrnou metódou sous vide, si zachová šťavnatosť, minerály a vďaka bylinkám získa lahodnú plnú chuť. 60 min 4 porcie 60°C Ingrediencie: Kuracie prsa 3 - 4 kuracie prsia 1 - 2 lyžičky soli korenie so sušenými parada...
Mäso
Tuniak a karfiolové pyré
Šetrná metóda očarí vaše chuťové bunky. Varenie metódou sous-vide za konštantnej teploty v tuniakovi zachová minerály a potrebné živiny. Lahodné mäso tuniaka tak nestratí na svojej znamenitej chuti. 43 - 52°C 4 porcie 45 min Ingrediencie: Tuniak...
Trhané bravčové koleno
Trhané bravčové koleno pripravované šetrnou metódou sous vide, zachová šťavnatosť a plnú chuť vďaka marináde, v ktorej sa mäso varí za konštantnej teploty 15 - 16 hod 4 - 6 porcií 75°C - 85°C Ingrediencie: 5 strúčikov cesnaku 2 lyžice trstino...