Mäso

Kuracie prsia s batátovo tekvicovým pyré

Kuracie mäso pripravované šetrnou metódou sous vide, si zachová šťavnatosť, minerály a vďaka bylinkám získa lahodnú plnú chuť.   60 min   4 porcie   60°C   Ingrediencie: Kuracie prsa 3 - 4 kuracie prsia 1 - 2 lyžičky soli korenie so sušenými parada...

Tuniak a karfiolové pyré

Šetrná metóda očarí vaše chuťové bunky. Varenie metódou sous-vide za konštantnej teploty v tuniakovi zachová minerály a potrebné živiny. Lahodné mäso tuniaka tak nestratí na svojej znamenitej chuti.   43 - 52°C   4 porcie   45 min   Ingrediencie: Tuniak...

Trhané bravčové koleno

Trhané bravčové koleno pripravované šetrnou metódou sous vide, zachová šťavnatosť a plnú chuť vďaka marináde, v ktorej sa mäso varí za konštantnej teploty   15 - 16 hod   4 - 6 porcií   75°C - 85°C   Ingrediencie: 5 strúčikov cesnaku 2 lyžice trstino...