Smreková soľ

So smrekovou soľou rozhodne zabodujete. Má totiž sviežu zelenú farbu a dokáže pokrmom dodať nezameniteľnú vôňu sviežeho lesa. Navyše je jej príprava naozaj jednoduchá. Potrebovať budete len klasickú soľ a smrekové výhonky.
  3 hod
  55°C
 
Ingrediencie:
  • smerkové výhonky
  • morská soľ
Postup:
1
Smrekové výhonky rozdrvte s morskou soľou v mažiari a dajte na fóliovú misku sušičky Ezidri.
2
Nechajte sušiť cca 3 hod. na 55°C.
3
Zelená soľ je skvelá len tak na chleba s maslom, alebo na dokončenie pokrmov.
    
 
Zaobstarajte si sušičku potravín EZIDRI FD500 Digital, ktorú používajú i profesionálni kuchári. Pýši sa rovnomernou cirkuláciou teplého vzduchu medzi jednotlivými sitami, čím rýchlo a efektívne suší vložené suroviny. Navyše možno jej kapacitu jednoducho rozšíriť až na 15 sít. Recept na vynikajúce kokosové guľky s brusnicami, sušené na sušičke EZIDRI Digital v hobby magazínu ČT Polopate, môžete pozrieť TU.

 
Kuchárka zameraná na sušenie ovocia v elektrických sušičkách dáva odpovede na otázky: Ako sušiť, aby sme boli s výsledkami sušenia spokojní? Na čom sušiť, aby sme zachovali cenné látky? Ako sušené produkty skladovať? Čo všetko je možné zo sušeného ovocia, zeleniny, bylín a húb pripraviť? 4. prepracované vydanie, 40 strán. Kniha je napísaná v českom jazyku.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie